Pages

Sunday, 22 March 2015

Sesi Photoshoot Di J Photo Studio, Kuching, Sarawak


Teks: Hamidah Burham
Foto: Koleksi peribadi

Entri 28

Assalamualaikum adik manis..

Aktiviti saya semalam, melayan karenah anak-anak buat sesi photoshoot di J Photo Studio, Bandar Baru Samariang, Kuching, sarawak.

Sebenarnya, tujuan saya mengambil gambar anak-anak saya ni sebabsaya nak buat bunting untuk projek baju kurung kanak-kanak..hihi. Adam tak dapat ambil gambar sebab baju Adam tak ada huhu. Akan datang ibu ambil gambar Adam pula okeh.


Nak ambil gambar anak kecil bukan perkara yang mudah. Kita kena ikut mood dia, kalau dia takde mood..adoi...nak suruh senyum pun susah. Macam Adib lah tu....huhu

Bila Asha buat gaya terkejut.hihi


Bila dah lama sikit, Asha pun dah buat macam-macam gaya, baru la dia nak senyum sikit. Asha pulak suka sangat ambil gambar. Siap nak pakai lipstik lagi.. hahaha.Tersenyum-senyum dia, hihiAksi control ayu..

Sesi photoshoot ini saya buat di J Photo Studio yang berdekatan dengan rumah saya, lebih kurang 3km. Kepada warga Kuching Sarawak, anda boleh lah berkunjung ke J photostudio yang terletak di alamat 1st Floor Lot 5587, Blok 9 Bandar Baru samariang, Commercial Centre, Jalan Sultan Tengah 93050 Kuching, Sarawak.
Harga yang ditawarkan sangat berpatutan. Disini juga terdapat pakej perkahwinan dengan tawaran harga menarik.


Jika anda ingin mendapatkan perkhidmatan jurugambar atau pakej perkahwinan, sila hubungi J Photo Studio, 0138017800.No comments:

Post a Comment